Isänpäiväkisat pelattiin viikonloppuna.

Perinteiset Porin Isänpäiväkisat pelattiin läpi onnistuneesti viikonlopun aikana Porin Tennishallilla. Satakunnan Kansa lähetti ottelut myös livenä.

Kuvassa miesten D-luokan finalistit (vas) voittaja Roope Autio EVS ja kakkonen Topi Haapakka PVS.

Kilpailuihin osallistui lopulta ilahduttavasti yhteensä 44 pelaajaa ympäri Suomea. Luokkina kilpailuissa pelattiin naisten C-luokka, sekä miesten C, D ja E-luokat. Mukavan osallistujamäärän takia kilpailut aloitettiinkin jo perjantaina illalla klo 18.00, jolloin pelattiin 5 ottelua.

Lauantaina jatkettiin aamulla klo 9 ja päivän aikana ohjelmassa oli yhteensä 28 ottelua. Näistä muutamaan tuli vetäytymisen takia luovutusvoitto ja tiukasti aikataulutettu päivä saatiin aikataulussa maaliin. Lauantain aikana pelattiin jo yksi sarja loppuun, joka oli naisten C-luokka. Siinä tiukan finaalin voitti lopulta ÅLK:n Veera Virtanen kukistaen HVS:n Amelie Tuomolinin.

Sunnuntaina jatkettiin jälleen aamulla klo 9.00 miesten sarjojen viimeisillä peleillä, joita ohjelmaan jäi seitsemän kappaletta. Miesten E-luokan finaaliin itsensä pelasi Lassi Rannikko (RuT) ja Ville Venno (HuTe), sarjan voiton itselleen taisteli Venno. Miesten D-luokassa finaalissa kohtasivat Topi Haapakka (PVS) ja Roope Autio (EVS) sarjan voiton nappasi Roope Autio, joka urakoi varmasti turnauksessa isoimmat minuutit kentällä viikonlopun aikana. Miesten C-luokassa finaaliin tiensä raivasivat Miro Savolainen (TaTS) ja Aaro Saaranluoma (RuT). Voiton finaalista vei Savolainen lukemin 6-2, 6-4. Kaikki kaaviot ja tulokset löytyvät Tennisässästä alla linkki.

PVS pelaajia mukana seitsemän kappaletta.

Ilahduttavasti oli turnauksessa mukana myös Porin Verkkopalloseuran pelaajia. Turnaukseen osallistui Piia Andsten (NC-luokka), Topi Haapakka (MD-luokka), Juho Järvenpää (ME-luokka), Rikhard Kiuru (MD-luokka), Juho Rohila (ME-luokka), Takeshi Servo (ME-luokka) ja Jarkko Vuorela (ME-luokka).

Topi Haapakka ylsi aina miesten D-luokan finaaliin saakka, Piia Andsten ja Juho Rohila saavuttivat hienosti myös välieräpaikat.

Satakunnan Kansa lähetti otteluita livenä lauantaina ja sunnuntaina.

Ensimmäistä kertaa oli turnauksen otteluita mahdollista seurata myös livestreamina, kun Satakunnan Kansa oli paikalla kuvaamassa ja selostamassa otteluita. Tämä keräsikin turnausväeltä runsaasti kiitosta ja näitä lähetyksiä tullaan varmasti näkemään jatkossakin. Lauantain ja sunnuntain ottelut kuvattiin kaikki suorana ja osa selostettiin myös. Näistä kaikista myös talllenteet katsottavissa edelleen Satakunnan Kansan sivuilla, alla linkki.

Naisten C-luokan finalistit.

Miesten E-luokan finalistit.

Miesten D-luokan finalistit.

Miesten C-luokan finalistit.

Seuraavat kansalliset kilpailut Porissa ensi vuonna.

Seuraavaksi kansallisia kilpailuita jatketaan Porissa ensi vuonna. 12.2. lauantaina tullaan pelaamaan D-luokan päiväkisa, jojon ilmoittautuminen aukeaa 1.1.2022 Tennisässässä. Tätä ennen voi kilpatennistä nähdä vielä Porin Tennishallilla sarjatenniksen muodossa. Päivitämme lähiaikoina kaikki ensi vuoden kilpailut nettisivujemme "Kilpailut" ja kilpailukalenteri -osioomme.

Iso kiitos jälleen kaikille pelaajille, taustajoukoille, katsojille, talkoolaisille, Porin Tennishallille ja Satakunnan Kansalle!