Isomäen ulkotenniskenttien varaus


Porin ​​​​​​​Isomäen ulkotenniskenttien toiminta ja varausjärjestelmä/varaukset ovat PVS:n hoidossa.

Sisätenniskentät (Porin Tennishalli) ja Padelkentät ovat Porin Tennishalli Oy:n hoidossa.

Ulkokenttiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä PVS:ään ensisijaisesti sähköpostilla:

info@pvs.fi

0442312519

HUOM! MASSAKENTILLÄ PELATAAN VAIN TENNISKENGILLÄ!

Uutena asiana ulkokentille tulee alkavalle kesälle 2021 uusi varausjärjestelmä, johon pääsy löytyy edelleen Porin Verkkopalloseuran nettisivuilta (www.pvs.fi) tai suoraan osoitteesta kauppa.pvs.fi.

Varatut vuorot maksetaan nyt varattaessa verkkomaksulla. Vuorojen varaaminen edellyttää rekistesteröitymistä järjestelmään ja tämän jälkeen kirjautumista omilla tunnuksilla.

Seuran jäsenille on etuna alkavalle kaudelle 2€ halvempi tuntihinta massa -ja plexikentille. Jäseneksi voit ilmoittautua milloin vain (seura/jäsenyys). Jäsenet rekisteröityvät järjestelmään sähköpostilla, joka on seuran tiedoissa ja silloin järjestelmään aukeaa välilehdelle (keltainen pohja sivun ylälaidassa) "jäsenet" kalenteri, jonka kautta seuran jäsen varaa vuoronsa jäsenhinnalla.

Varaukset astuvat voimaan vasta maksun jälkeen ja varatut vuorosi löydät järjestelmässä klikkaamalla nimeäsi ja sen alta "omat tiedot".

Huom! Kaikki varaukset ovat sitovia, vuoron voi peruuttaa veloituksetta 4 tuntia ennen vuoroa, toistaiseksi ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen: info@pvs.fi (saldopalvelu ei ole vielä käytössä).

Sähköpostiin tulee mainita peruutettava vuoro, varaaja ja laitetaanko uusi vuoro toiseen ajankohtaan vai otatko lahjakortin, jolla saat varattua seuraavan vuoron. Ilmoitamme heti kun saldopalvelu saadaan käyttöön.

Rekisteröitymään järjestelmään pääset alla olevasta linkistä. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostillasi ja luomallasi salasanalla pääset aina kirjautumaan sisään ja varaamaan vuorosi.


Irtovarauksia emme kuitenkaan voi hoitaa puhelimitse. Varaukset tulee tehdä sähköisen järjestelmän kautta!

​​​​​​​Irtovuorojen hinnat 2021:


Kentät 1-2 (plexi-alusta): Seuran jäsen: 10 euroa/tunti, muut 12 euroa/tunti


Kentät 3-5 (massa): Seuran jäsen: 12 euroa/tunti, muut 14 euroa/tunti


Vakiovuorojen hinnat 2021:

Kentät 1-2 (plexi-alusta): 150 euroa/kesä Kentät 3-5 (massa): 200 euroa/kesä


Mikäli haluat varata vakiovuoron niin lähetä alla olevat tiedot sähköpostitse osoitteeseen vakiovuorot@pvs.fi

  • Vakiovuoron/vuorojen toivottu ajankohta
  • Nimi (tarvittaessa myös yrityksen nimi)
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite (laskutus tähän osoitteeseen)


Vakiovuorojen hinnat on mietitty edullisiksi suhteutettuna kesäkauden pituuteen ja vuorojen (pelikelpoisten viikkojen) määrään. Näin ollen sateen sattuessa ei ole mahdollista saada hyvitystä vakiovuoron hinnasta tai korvaavaa vuoroa. Mikäli haluat pelata sisällä, joudut varaamaan vuoron erikseen sinne. Uskomme silti vakaasti, että vakiovuoron varaavat saavat hyvän vastineen rahoilleen ja paljon ”kuivia” pelitunteja ulkokentillä.


HUOM: Ulkokenttien toiminta ja varausjärjestelmä/varaukset ovat PVS:n hallinnoimaa toimintaa. Tennishalli ei hoida ulkokenttiin liittyviä käytännön asioita eikä varauksia. Ulkokenttiin liittyvissä asioissa pyydämme siis olemaan yhteydessä PVS:ään ensisijaisesti sähköpostitse. Irtovaraukset tulee tehdä sähköisen varausjärjestelmän kautta.