Johanna Liljegren aloittaa uutena valmentajana.

Porin Verkkopalloseuran valmennuksessa aloittaa syyskaudella Johanna Liljegren, Juuso Saarisen siirtyessä uusiin haasteisiin Tampereelle.


Juuso Saarisen siirtyessä muihin tehtäviin, kiitämme Juusoa tehdystä työstä PVS:n toiminnassa. Toivotamme Juusolle hyvää syksyä ja onnea uusien tehtävien parissa.

Uutena tennisvalmentajana aloittaa 15.8.2022 Johanna Liljegren.

Porin Verkkopalloseura toivottaa Johannan tervetulleeksi vahvistamaan valmennustiimiämme.

Lisätietoa tarvittaessa
Tommi Salmi
Hallituksen puheenjohtaja

Alla on vielä Johannan terveiset:


"Tervehdys tenniksen ystävät!

Aloitan uutena PVS:n valmennusvastaavana elokuun puolessa välissä. Osa jäsenistä ja harrastajista minut muistaa peliuraltani tai työskennellessäni seurassa muutama vuosi sitten.

Kerron itsestäni taustaani, että oma kilpaurani toi 24 SM-mitalia (7 kultaista SM-mitalia) sekä maajoukkue edustuksia. Olen kouluttautunut valmentajana tennisohjaaja- sekä seuravalmentajakoulutuksen kautta. Minulla on valmennustyöstä kokemusta usean vuoden ajalta.

Tennis sopii kaikenikäisille ja sen voi aloittaa koska tahansa. Jos olet miettinyt lajin aloittamista niin lähde tunneille oppimaan lajia. Seurassa on mahdollisuus saada harrastevalmennusta ja kilpailusta kiinnostuneille kilpavalmennusta.

Nähdään tennishallilla ja minua on helppo lähestyä kaikissa lajiin liittyvissä asioissa.

Mukavaa tennissyksyä kaikille."


Tennisterveisin Johanna Liljegren.


Syyskauden ilmoittautuminen avoinna.

Tulevalle syyskaudelle on ilmoittautuminen avoinna ja se päättyy 21.8. Ilmoittaudu mukaan siis nyt, ellet ole sitä vielä tehnyt.

Alla linkki valmennusten infoon ja ilmoittautumisiin.