Kevätkisat pelattiin lauantaina Tennishallilla.

Porin kevätkisat kilpailtiin lauantain aikan Porin Tennishallilla. Luokkina kilpailuissa pelattiin naisten D-luokka, sekä miesten C ja E-luokat.
​​​​​​​

Kuvassa miesten E-luokan finalistit. Voittaja (vas.) Juri Nordling ja oikealla kakkonen Lauri Lehtonen.


Porin Tennishallilla riitti jälleen säpinää koko lauantai päivän kun PVS järjesti Porin kevätkisat. Pelaajia kaikkiaan saapui kilpailemaan 22 kappaletta ja päivän aikana pelattiinkin 22 ottelua. Matsit aloitettiin aamulla klo 9.00 ja viimeiset pallot lyötiin kahdeksan jälkeen illalla.

Miesten A-luokka ei toteutunut vähäisen osallistujamäärän vuoksi ja miesten E-luokka olikin ainoa johon saattiin suunniteltu kaavio. Naiset D-luokka ja miesten C-luokka pelattiin lohkokilpailuna.

Naisten D-luokan voittoon pelasi Nea Lamppu (RaVS), miesten C-luokan finaaliin selvitti tiensä kärkisijoitetut Arto Raiskio (KaTe) ja Robert Kiuru (Varte), Robert Kiuru vei voiton lopulta lukemin 6-2, 6-2. Miesten E-luokan finaalissa kohtasivat Juri Nordling (NoTS) ja Lauri Lehtonen (LaTe). Juri Nordling oli lopulta parempi lukemin 6-2, 6-1.

Kiitokset jälleen kaikille osallistuneille pelaajille ja talkoolaisille. Seuraavaksi kilpaillaankin sitten ulkokentillä, kun vuorossa on kesäkuussa Porin kesäkisat.


Seuran omia pelaajia myös mukana.

Seuran omia pelaajia oli myös mukana neljä kappaletta Iida Honkanen, Kristian Heikkilä, Eerik Latostenmaa ja Frans Czitrom, joista Iida ja Kristian olivat mukana ihan ensimmäistä kertaa kansallisissa kilpailuissa.

Kaikki ottelut ja tulokset löytyvät alta linkistä (Tennisässä).