Porin C-lauantai pelattiin Tennishallilla.

Lauantaina pelattiin vuoden ensimmäinen kansallinen kilpailu Porin C-lauantai Tennishallilla.
​​​​​​​

Finalistit (vas.) Miro Savolainen ja Lucas Eriksson.

Porin C-lauantai päiväkilpailuun ilmoittautui alkujaan noin 40 pelaajaa ympäri Suomea. Tämän jälkeen kilpailu rajattiin niin, että 32 pelaajaa mahtui mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja muutama pelaaja jäi varasijoille. Tämä on ehdoton maksimimäärä kolmelle kentälle ja yhdelle päivälle läpi vietäväksi, lyhennetyin otteluin (fast4 -säännöt).

Vetäytymisiä alkoi kuitenkin tulla ikävänkin paljon ennen kilpailun alkua, eikä varasijoiltakaan juuri saatu enään pelaajia mukaan ja kun kilpailu lauantaina alkoi klo 8.30 oli mukana kaaviossa enään 25 pelaajaa, joista vielä kaksi jäi pois. Näin ollen joudutiin hieman säätämään pelitapaa, jotta kaikille pelaajille saatiin luvatut vähintään kaksi ottelua. Siinä kuitenkin kivasti onnistututtiin ja päviä saatiin muutoinkin varsin kivasti vietyä läpi.

Kilpailu huipentui finaaliin, joka pääsi alkamaan noin 18.00. Finaalista tulikin todella hyvätasoinen ottelu, jossa kohtasivat kilpailun ykkössijoitettu Lucas Eriksson (ÅLK) ja kolmanneksi sijoitettu Miro Savolainen (TaTS). Voittajaksi kruunattiin lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen Lucas Eriksson, numeroin 4-3, 4-1.

Kyseinen kilpailu oli vuoden ensimmäinen Porissa, kun helmikuun kilpailu jouduttiin vielä koronan takia peruuttamaan.

Kaikki tulokset ja kaaviot löydät Tennisässästä, alla olevasta linkistä pääset sinne suoraan.

Kiitokset kaikille pelaajille, talkoolaisille, vanhemmille ja katsojille mukavasta päivästä!

Seuraavaksi kilpaillaan huhtikuussa kevätkisoissa.

Seuraavat kilpailut pelataan 16.-17.4. kun vuorossa on Porin kevätkisat. Lauantain ja sunnuntain aikana on tarkoitus pelata naisten D-luokka, sekä miesten A, C ja E-luokat.

Ilmoittautuminen on turnaukseen avattu kuun alussa ja alla linkki turnaukseen Tennisässässä.