PVS seurapäivä ja seuran mestaruuskilpailut lauantaina 4.9.

Porin Verkkopalloseuran seurapäivää vietetään lauantaina 4.9. Isomäen ulkotenniskentillä. Samalla pelataan seuran mestaruuskilpailut.

Lauantaina 4.9.2021 seuralaiset kokoontuvat Isomäen ulkokentille.

Kaikille jäsenille on lähetetty kutsu tapahtumaan sähköpostilla, jos et ole omaa kutsuasi saanut niin tarkista myös roskapostit, mikäli sieltäkään ei löydy niin ole yhteydessä sähköpostilla info@pvs.fi.

Kilpailuihin vaaditaan ilmoittautuminen, tapahtumaan ei muutoin tarvitse ilmoittautua.

Kilpailuissa pelataan sarjoina tytöt 15-v tai alle, pojat 15-v tai alle, naiset ja miehet. Sarjojen pelitapa päätetään osallistujamäärien mukaan, mutta kaikki sarjat pelataan lauantain aikana läpi.

Kilpailut ovat maksuttomat ja tarkoitettu siis kaikille seuran jäsenille. Ilmoittautumiset kilpailuihin keskiviikkoon 25.8.2021 mennessä.

Tapahtuman tarkoitus on koota seuran jäsenistöä yhteen ja siinä samalla pelailla ja kilpailla yhdessä. Tapahtumalla tietysti myös säävaraus.

Sattuneesta syystä emme ole päässeet juurikaan tapahtumia järjestämään, mutta nyt tilanteen hieman rauhoituttua pääsemme pikku hiljaa takaisin normaaliin toimintaan. Vaikka ulkona ollaan pidetään silti edelleen yhdessä huoli myös siitä, että kaikilla on turvallista olla paikalla.

Lämpimästi tervetuloa kaikki seuran jäsenet ja tenniksestä kiinnostuneet!