PVS valmennukset kesä 2022.

Kesän 2022 valmennuksiin ilmoittautuminen on nyt avattu. Alta löydät kaikki tulevan kesän valmennukset.
​​​​​​​

Ryhmävalmennuksien kesäkausi alkaa 13.6.2022, ilmoittautuminen nyt avoinna.

​​​​​​​

Aurinko paistaa ja kevät alkaa olemaan jo pitkällä, on siis aika avata ilmoittautuminen seuran valmennuksiin tulevalle kesälle. Kesäkauden valmennukset ovat 13.6. - 31.7.2022 Porin Isomäen ulkotenniskentillä. Ilmoittautuminen kesäkaudelle päättyy 23.5.2022.

​​​​​​​Ryhmävalmennusten lisäksi kesällä on jälleen tarjolla myös erilaisia leirejä, kursseja ja klinikoita. Näihin voit ilmoittautua mukaan myös nyt.

Uutena tuntina kesällä aloittaa perhetennis, jossa lapsi pääsee tutustumaan tennikseen ja opettelemaan alkeita yhdessä vanhemman kanssa.

Kaikki ilmoittautumiset tutusti verkkokaupan kautta, jossa myös kaikista valmennuksista lisätiedot. Mikäli näistä ilmenee jotakin kysyttävää, ole yhteydessä sähköpostilla: valmennus@pvs.fi


Junioreille laajempi neljän viikon kesäleiri.

PVS valmentaja Patrick Stenfors, valmentaa myös junioreiden laajemman neljän viikon kesäleirin.

​​​​​​​

Tulevaa tenniskesää täydentää PVS:n junioreille suunnattu kesäleiri, jonka avulla on mahdollista saada katsaus säännölliseen ja monipuoliseen harjoitteluun pienessä ryhmässä. Kesäleiri on kuukauden mittainen (13.6.-10.7.) treenijakso, jossa tenniskentällä taitojen kehittämisen lisäksi opetellaan fyysisen harjoittelun perusteita pääasiassa kehonpainoharjoittein.

Fyysisen harjoittelun tarkoitus on edistää etenkin tennikseen liittyviä fyysisiä ominaisuuksia pitäen kuitenkin harjoittelun sunnattuna nuorille ja kasvuiässä oleville pelureille.

Leiripäivät sijoittuvat viikolla kahdelle arkipäivälle, johon sisältyy leiripäivää kohden kaksi tennisharjoitusta ja yksi fysiikkaharjoitus. Harjoitukset ajoittuvat aamupäiville noin 9-15 välille.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot alla olevasta linkistä. Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi. Osallistujia voidaan myös rajoittaa ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi nyt.Uutena tuntina aloitetaan perhetennis.

Kesän uutena tuntina aloitetaan perhetennis. Perhetenniksen ajatus on lapsille päästä harjoittelemaan tenniksen alkeita ja tutustumaan tennikseen, yhdessä vanhemman kanssa, joka toimii tunnilla lapsen lähiohjaajana. Vanhempi voi olla äidin tai isän lisäksi vaikka lapsen kummi, isovanhempi jne. ja he tekevät tunnilla yhdessä valmentajan ohjaamia asioita.

Ikä ei ole myöskään perhetenniksessä rajoite, mutta vanhempi täytyy olla mukana lapsen kanssa lähiohjaajana.


Ryhmävalmennukset tuttuun tapaan.

Ryhmävalmennukset ovat kesälle tuttuun tapaan juniorit (alle 18-v) ja aikuiset. Uutena kysymyksenä ilmoittautumislomakkeella on, että ilmoittaudutko valmennukseen enemmän harraste vai tavoitteellisemmassa mielessä, jolla pyritään myös saamaan ryhmät mahdollisimman sopiviksi. Tavoitteellisemmissa ryhmissä puututaan hieman enemmän tekniikkaan ja taktiikkaan.

Harjoitukset painottuu jälleen arki-iltoihin, mutta kerro maahdollisimman tarkasti mihin kellonaikoihin pystyt osallistumaan tunneille. Pyrimme tekemään ryhmiä myös aamuun, aamupäiviin ja päivälle.

Minitennis ja uusi Perhetennis ovat omina vaihtoehtoinaan ja näihin on jo aika ja päiväkin merkattuna ilmoittautumislomakkeella. Miditennikseen ilmoittaudutaan edelleen juniorivalmennuksen kautta.

​​​​​​​Leirejä, kursseja ja klinikoita.

Aikuisten starttikurssit olivat viime kesänä todella suosittuja.

Kesän aikana järjestetään myös yllä olevan junioreiden laajemman leirin lisäksi tietysti erilaisia muita kursseja, leirejä ja klinikoita. Ilmoitamme kesän aikana uusista kursseista ja tapahtumista somessa ja nettisivuillamme. Nyt kevätkauden päätteksi on tarjolla ainakin seuraavat:

Aikuisten starttikurssit: 30.5.-2.6.2022 klo 17-18 ja toinen ryhmä klo 18-19

Junioreiden starttikurssi: 30.5.-2.6.2022 klo 16-17

Junioreiden harrasteleiri: 7.6. - 9.6.2022 klo 12-14