Seuran mestaruuskilpailut pelattiin lauantaina 4.9.2021.

Seuran mestaruuskilpailut pelattiin lauantaina ja samalla lyötiin kesäkausi 2021 pakettiin. Syyskausi alkaa maanantaina 6.9. Porin Tennishallissa.

Kentillä nähtiin huikeita palloralleja.

Lauantaina 4.9. pelattiin Porin Verkkopalloseuran mestaruuskilpailut. Pieni sadekuuro keskeytti hetkeksi pelit, mutta muutoin sää oli mukavan aurinkoinen. Paikanpäällä kesäkauden päätöksessä nähtiin varsin kivasti ihmisiä kannustamassa ja pelaamassa Porin Isomäen ulkotenniskentillä.

Itse kilpailut jäivät aiottua pienemmiksi useamman peruutuksen vuoksi, mutta mestaruudet saatiin kuitenkin jaettua niin naisten kuin miestenkin sarjoissa.

Naisten sarja pelattiin kolmen pelaajan lohkona ja miesten sarja neljän pelaajan lohkona. Ottelut aloitettiin klo 10.00 ja viimeinen ottelu saatiin päätökseen noin 15.30. Voittajiksi kruunattiin lopulta naisissa Piia Andsten ja miehissä Jarkko Vuorela.

Kaikkineen päivä oli varsin leppoisa ja kivahenkinen, kahvittelemassa kävi mukavasti Porilaista tennisväkeä ja vaihtelemassa kuulumisia, samalla kun seurattiin otteluita.

Kaikki otteluiden tulokset löydät alta olevasta pdf-tiedostosta.


Naiset.pdf


Miehet.pdf

Kesäkausi on nyt ohi, mutta ulkokentät pysyvät auki ja varattavissa niin kauan kuin kelejä riittää. Heti maanantaina 6.9. polkaistaan käyntiin seuran syyskausi Porin Tennishallilla.