Syyskauden ensimmäinen valmennusviikko takana

Syyskauden valmennukset ovat lähteneet käyntiin, mutta vielä olisi vapaana muutama paikka ryhmissä. Lähde siis mukaan ryhmään tai ota itsellesi lisätunti laittamalla sähköpostia valmennus@pvs.fi. Yksityisvalmennusta on myös mahdollista saada. Valmennusten lisäksi olemme päässeet pitämään koulujen kerhotunteja, ja niitä on yhä seuralla jaossa kouluille.

Klinikka lähti käyntiin peruslyönneillä. Ensi viikolla on klinikka 16.9.22 klo 17-19 kentällä 3, peruslyönnit. Koppatreenin ja harjoitteiden lisäksi pallotykki on käytössä klinikan aikana. Tervetuloa!

Lambi Street Tennis kiertue starttaa kouluille 12.9.2022 Porissa. Kiertue kestää 3 viikkoa ja vielä olisi muutama koulupäivä vapaana tällä kiertueella. Kiertueella oppilaat pääsevät tutustumaan lajiin ohjatusti. Päivä on hyvin suunniteltu, jonka aikana luokka kerrallaan käy tutustumassa lajiin. Kiertue tapahtuu koululla tai tennishallilla. Valmentajalla on kaikki tarvittavat tennistarvikkeet miniverkoista mailoihin.

8.10.2022 on miesten C-luokan kisat, johon ilmoittautuminen on auki. Pääpalkintona on XXL 100 €:n lahjakortti. Toiselle ja kolmannelle sijoittuville tavarapalkinnot. Näiden palkintojen lisäksi jaossa pokaalit ja mitalit. Tervetuloa kilpailuihin!

Mukavaa tennissyksyä kaikille!