Vuosi 2021 päätökseen.

Tennisvuosi 2021 on paria päivää vaille valmis ja aika tehdä hieman yhteenvetoa koronan sävyttämästä vuodesta.

Kuvassa seuran vuoden ahkerin harjoittelija Frida Löffgren.


Ihan ensimmäiseksi seura haluaa kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta, joka ei ollut se helpoin mahdollinen. Vuosi 2021 oli myös Porin Verkkopalloseuralle koronan täyteinen, mutta silti saatiin järjestettyä edes osa vuoden tapahtumista. Kevätkaudella valmennukset keskeytyivät koronan takia, mutta saatiin muutoin järjestettyä, kesä -ja syyskaudet sujuivat kokonaan ilman keskeytyksiä.

Vuosi 2022 aloitetaan jälleen kevätkaudella, joka starttaa tammikuussa. Ryhmävalmennuksiin on jälleen ilmoittautunut 80-90 pelaajaa, joilla saadaan vuosi todella mukavasti käyntiin. Muutama hajapaikka on kevään ryhmissä vielä vapaana.Kilpailut

Kilpailuista joudutiin osa perumaan alku vuodesta, mutta vuoden aikana järjestettiin yhteensä viidet kansalliset kilpailut ja näiden lisäksi seuran mestaruudet ratkottiin 4.9.2021 lauantaina Isomäen ulkokentillä.

Tulevalle vuodelle 2022 on haettu kansallisia kilpailuja yhteensä seitsemän kappaletta, joista ensimmäiset pelataan Porin Tennishallilla helmikuussa.


Sarjatennis

Sarjatenniksen sisäkausi 20-21 peruttiin lähes kokonaan, mutta ulkokaudella 2021 pelattiin normaalisti. Ulkokaudella PVS:llä oli joukkue miesten 4-divisioonassa.

Syksyllä alkaneeseen ja parhaillaan käynnissä olevaan sisäkauteen 21-22 seuralta osallistui joukkueet miesten 2-divisioonaan ja 4-divisioonaan, sekä senioritenniksen Miehet 50 2-divisioonaan.


Palkitut vuodelta 2021.

Seura palkitsi kuluneelta vuodelta onnistujia, päätös/glögi -tilaisuutta ei valitettavasti pystytty pahentuneen koronatilanteen takia järjestämään.


PVS 2021 Naispelaaja: Piia Andsten

PVS 2021 Miespelaaja: Jarkko Vuorela

PVS 2021 Tyttöjuniori: Iida Honkanen

PVS 2021 Poikajuniori: Sinuhe Kärkkänen

PVS 2021 Ahkerin harjoittelija: Frida Löffgren

PVS 2021 Kehittynein pelaaja: Kristian Heikkilä

PVS 2021 Valmentaja: Patrick Stenfors


Ahkerin harjoittelija: Frida Löffgren

Tyttöjuniori: Iida Honkanen

Miespelaaja: Jarkko Vuorela

Poikajuniori: Sinuhe Kärkkänen

Naispelaaja: Piia Andsten

Kehittynein pelaaja: Kristian Heikkilä

Seura toivottaa kaikille menestyksekästä ja liikunnallista uutta vuotta 2022!