Haluaisitko aloittaa tenniksen?

Haluaisitko aloittaa tenniksen harrastamisen tai liittyä Porin Verkkopalloseuran valmennuksiin? Tässä alla ohjeet miten toimia ja erilaisia mahdollisuuksia.
​​​​​​​


Me Porin Verkkopalloseurassa tarjoamme mahdollisimman laajasti valmennuksia ja tunteja kaiken ikäisille ja tasoisille pelureille. Ilmoittautuminen valmennuksiin ja ryhmiin tapahtuu aina kausittain verkkokauppamme kautta, kesken kauden otamme aina mukaan, jos vain ryhmissä on tilaa ja sopiva ryhmä löydetään. Alta löydät ikäluokittain ryhmävalmennukset.

Järjestämme aloitteleville myös starttikursseja säännöllisesti, joissa käydään peruslyönnit läpi ja joiden kautta on helpompi hypätä myös ryhmävalmennuksiin mukaan kesken kaudenkin.

Mikäli sinua kiinnostaa minkätasoinen harjoittelu/valmennus tahansa ja haluat vielä lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla valmennus@pvs.fi

Valmennusryhmiimme pääsee aina tutustumaan kaksi ensimmäistä kertaa veloituksetta. Lainamailan saa tarvittaessa myös seuralta.

Lue alta lisää toiminnastamme.

Perhetennis

Perhetennis on tarkoitettu lähinnä 3-6 -vuotiaille lapsille, yhdessä vanhemman kanssa.

Perhetennistunneilla lapsi tutustuu palloon ja ottaa yhdessä vanhemman kanssa ensiaskeleita

pallonkäsittelytaidoissa, liikunnallisissa perustaidoissa ja koordinaatiotaidoissa.

Ajatus valmistaa lasta siirtymään minitennikseen, sekä kehittää kaikkia lajitaitoja.

Minitennis

Minitennis on tarkoitettu lähinnä 4-8 -vuotiaille lapsille. (Huom! ikä ei rajoite)
​​​​​​​

Minitennistunneilla harjoitellaan tenniksen perustaitoja.

Harjoitukset sisältävät pelejä ja leikkejä, jotka kehittävät motorisia perustaitoja ja pallosilmää.
Minitennistä pelataan minitenniskentällä pehmopalloilla.


Juniorivalmennus

Juniorivalmennus on tarkoitettu kaiken tasoisille 8-18 vuotiaille lapsille ja nuorille.

Juniorivalmennus on jaettu "harraste" ja "tavoitteellisempi" ryhmiin. Tavoitteellisemmassa paneudutaan enemmän tekniikkaan ja taktiikkaan. Pyydämme että kuvaat ilmoittautumislomakkeessa mahdollisimman tarkasti omaa tennistaustaasi, jotta löydämme mahdollisimman nopeasti juuri sinulle sopivimman ryhmän.

Harjoitukset pääosin arki-iltaisin.


Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, kaiken tasoisille pelaajille.

Pyydämme että ilmoittautumislomakkeessa kuvaat mahdollisimman tarkasti omaa tennistaustaasi, jotta löydämme mahdollisimman nopeasti juuri sinulle sopivimman ryhmän.

Harjoitukset pääosin arki-iltaisin.


Klinkat ja kurssit

Järjestämme kaikille avoimia klinikoita ja kursseja/leirejä. Nämä löytyvät aina nettisivuita kohdasta valmennus -> klinikat ja kurssit. Klinikat ja kurssit eivät vaadi seuran jäsenyyttä.


Yksityisvalmennus

Järjestämme tietysti myös yksityisvalmennusta ja tunteja. Nämä sovitaan aina erikseen valmentajan kanssa. Yksityistunteja voi ottaa myös ilman seuran jäsenyyttä. Mikäli olet kiinnostunut yksityisvalmennuksesta laita sähköpostia: valmennus@pvs.fi


Valmennus -ja pelaajapolku

Alta linkistä pääset tutustumaan myös tarkemmin PVS:n valmennus -ja pelaajapolkuun.