Patrick Stenfors

Esittely:

Lempinimi: Useita eri, joista yleisin varmasti Pate

Syntymäpaikka: Pori

Ikä: 21

Tennistausta:

3-vuotiaasta lähtien maila on kulkenut enemmän tai vähemmän mukana ja 8 vuoden ikäisenä palo kilpailemiseen syttyi, elikkä noin 13 vuotta ollut lajin parissa todella aktiivisesti. Näihin 13 vuoteen mahtuu melko suuren ottelumäärän lisäksi myös menestystä sekä kansallisilla että kansainvälisillä kentillä. Omia suosikkeja vuosien varrelta ovat ehdottomasti useat nuorten Suomen-mestaruudet, nuorten maajoukkue-edustukset ja ehdottomasti muut mahtavat kokemukset joita tenniksen myötä olen saanut.

Miksi tennis:

Jos 8-vuotiaalta Patrickilta olisi kysynyt saman, olisi vastaus varmasti ollut ”Koska tennis on hauska laji, jossa voi kilpailla ja voittaminen on paras fiilis ikinä.”, mutta nykyisin ajattelen, että tennis on luonut äärimmäisen monipuolisen pohjan fyysisille taidoille ja tuonut omaan elämään todella paljon erilaisia työkaluja, joista on ollut hyötyä ja tulee varmasti tulevaisuudessakin olemaan. Näiden seikkojen vuoksi tennis on kulkenut tiiviisti mukana eri rooleissa.

Lempilyönti: Syöttö ja rysty linjaa pitkin

Harrastukset:

Mieluisimmat harrastukset löytyvät pallopelien muodossa, mutta myös niiden ulkopuolelta löytyy mielekkäitä harrastuksia pääosin urheilun parista.


Terveiset valmennettaville:

Tennis voi olla harrastus, intohimo, seurapeli tai paljon muuta. Nauti siitä omalla tavallasi, se on tärkeintä!