4. divaripeli PVS2- RUT2 0-3

Kuvassa edessä kapteeni Jarkko Vuorela ja takana kuvassa on Topi Haapakka.

Eilisen 4. divaripelin saldo oli valitettavasti tappiollinen. PVS 2 joukkuetta edustivat Jarkko Vuorela ja Topi Haapakka. Vastassa oli RUT 2 Raisiosta ja sitä edustivat ykköspelaajana Frej Dahlbom ja kakkospelaajana Ari Saaranluoma.

Nelinpelissä tuli tappio 3-6, 2-6. Vähän paremmalla esityksellä olisimme pystyneet haastamaan vastustaja ihan tosissaan, mutta paljon nelinpeliä pelannut RUT 2:n pari oli pakko tunnustaa paremmaksi.

Topi ja Frej kävivät tiukan kamppailun ykköspelaajien kaksinpelissä. Ensimmäisen erän vei Frej 3-6, mutta toisessa erässä Topi pääsi paremmin peliin mukaan ja sai luotua vastustajalle painetta kovilla syötöillään, jotka paukkuivat ruutuun parhaillaan 180 km/h nopeudella. Topilla oli kolme eräpalloakin, mutta lopulta Frej sai käännettyä tiukan erän itselleen lukemin 5-7.

Kakkospelaajien kaksinpelissä RUT 2:n parhaimmillaan B-tasollakin pelannut kovan kierteisen syötön omaava vasuri Ari oli tällä kertaa liian kova pala Jarkolle. Voitto Arille ansaitusti numeroin 1-6, 1-6. Selvistä eränumeroista huolimatta ottelussa pelattiin useita tasatilanteessa olleita geimejä ja pitkiä palloralleja, joten numerot olisivat voineet olla Jarkon kannalta siistimmätkin. Arin kokemus ja lyöntivarmuus oli kuitenkin tänään Jarkolle liikaa. Jarkko oli pääosin tyytyväinen peruslyönteihinsä ja useisiin lentolyönneillä tehtyihin pisteisiin. Sen verran kuitenkin jossiteltavaa jäi, että seuraavassa pelissä pitää puristaa vielä vähän lisää voimaa ja rohkeutta lyönteihin.

Seuraava 4. divisioonan peli pelataan Porissa sunnuntaina 30.10. klo 13.00 alkaen, jolloin vastaan asettuu TST. Näillä näkymin PVS 2:n joukkueessa pelaavat silloin Jarkko Vuorela ja Juho Järvenpää.