Hute – PVS 20.1.2024 1-3

PVS:n 1-joukkueella oli jälleen pelipäivä ja tällä kertaa vastassa Hute Huittisista. Hute oli voittanut kaksi sarjan aikaisempaa otteluuaan, joten joukkue tuli hyvässä vireessä otteluun PVS:ää vastaan.
1-pelaajien ottelussa Janne Hautamäki kohtasi Harri Kivipellon. Janne pystyi pitämään ottelussa omien sanojensa mukaan hyvin tempoa yllä ja ottamaan siten hyvän otteen ottelusta. Ottelu kääntyi Jannelle selkein luvuin 6-2, 6-0.
2-pelaajien ottelu Robert Kiurun ja Huten Mikko Lehtosen välillä muodostui yli kahden tunnin jännitysnäytelmäksi. Ensimmäinen erä kääntyi tiukkojen vaiheiden jälkeen Robertille 7-5. Toiseen erään Mikko sai kuitenkin nostettua pelin tasoaan ja Robertille tuli hieman enemmän virheitä, jonka tuloksena tasainen erä meni Mikolle luvuin 6-2. Ratkaisu venyi siten 3-erän 10 tiebreakiin. Mikko sai siihen hyvän alun ja pääsi parhaimmillaan 8-3 johtoon. Robert sai vielä hyvän kirin aikaiseksi ja kiri aina tasatilanteeseen 8-8. Kahdessa viimeisessä pisteessä pitkien pallorallien päätteeksi Mikko sai lyötyä kaksi erinomaista ohituslyöntiä ja viimeinen erä kirjattiin hänelle luvuin 10-8.
3-pelaajien kohtaamisessa Maxim Norräng kohtasi Huten Markus Kankaanrannan. Ensimmäinen erä kääntyi Maximin selkeään 6-2 voittoon. Toisessa erässä Markus kuitenkin taisteli erän ratkaisun kuitenkin aina tiebreikiin asti. Maxim pystyi kuitenkin pelaamaan tärkeät pisteet hienosti ja sai myös tästä ottelusta pisteet PVS:lle.
Nelinpelissä Janne ja Robert kohtasivat Mikon ja Harrin. Ensimmäisessä erässä PVS:n pari onnistui kääntämään tärkeät pisteet itselleen ja voitti erän yhden murron erolla 6-4. Toisessa erässä tapahtui kuitenkin pieni herpaantuminen hyvästä erän alusta huolimatta ja Huten pari sai käännettyä toisen erän itselleen 6-3 ja ottelun ratkaisu venyi jälleen 10-tiebreikkiin. Tiebreik eteni tasaisessa vaiheessa aina 7-7 tilanteeseen asti. Tähän kohtaan PVS:n pari sai taisteltua kolme peräkkäistä pistettä ja ottelun nimiinsä. Ottelupallossa Robert sai suunnattua kovan syötön kohti vastustajaa ja Janne sai viimeisteltyä pisteet hienolla lentolyönnillä.
Näin PVS:n joukkueelle hienot 3 pistettä jännittävien vaiheiden jälkeen.