Ilmoittautuminen syksyn ja kevään valmennuksiin on nyt avattu!

Tiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät Valmennus - sivulta.

Ryhmävalmennusten sisäkausi alkaa syyskaudella Porin Tennishallissa 26.8.2024 ja joulutauon jälkeen jatketaan valmennuksia 7.1.2025 kevätkaudella. Voit nyt ilmoittautua suoraan molempiin kausiin tai vain syyskaudelle. Ilmoittautuminen päättyy 18.8.2024.

Ilmoittautuminen tapahtuu PVS kaupan kautta (kauppa.pvs.fi), josta löytyy keltaisesta palkista "valmennukset" välilehti. Siellä tuttuun tyyllin vaihtoehtoin harrastevalmennus, aikuisvalmennus ja minitennis.

Kaupasta maksetaan 20€ ilmoittautumismaksu vahvistaen ilmoittautuminen ja tämä summa vähennetään kauden tai kausien maksusta. Vaihtoehtoina nyt myös maksaa valmennusmaksut osissa.

Sisaralennus -25 % myönnetään saman perheen junioreille/minitennikseen.

Mikäli ilmoitat jonkun muun kuin itsesi, esim. lapsesi, muistathan täyttää tiedot pelaajasta ilmottautumisen yhteydessä. Samoin toiveet harjoitusten ajankohdasta, kannattaa täyttää mikäli esteitä on. Pyrimme jälleen mahdollisimman hyvin näitä ottamaan huomioon aikatauluja tehdessä.

Mikäli haluat enemmän kuin 2h/vko valmennusta voit olla suoraan yhteydessä asiasta sähköpostilla johanna.liljegren@pvs.fi.

Jos valmennuksista herää jotain muuta kysyttävää voit puolestaa laittaa asiasta viestiä valmennus@pvs.fi.

Alla vielä suorat linkit valmennus -sivuille.