Late2-PVS1 15.7.

PVS:n joukkueen divarikausi tuli päätökseen vieraspelissä Laitilassa, josta mukaan saatiin 2-1 voitto. 1. pelaajien pelissä pelasivat PVS:ltä Janne Hautamäki ja Laten Marco Kaitila. Ensimmäinen erä sujui vahvasti Jannen komennossa ja hän otti siitä puhtaan 6-0 voiton. Toiseen erään Marco pääsi kuitenkin pelin rytmiin hyvin kiinni ja onnistui haastamaan Jannea paremmin. PVS:n 1 pelaaja sai kuitenkin käännettyä myös tämän erän itselleen lukemin 7-5 ja sen myötä voiton suoraan kahdessa erässä.

2. pelaajien kohtaamisessa pelasi PVS:ltä Lauri Lehtonen ja Latelta Marko Nyyssönen. Pelistä muodostui tiukka vääntö, joka kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi 1-6, 6-2, 10-3. Ottelu oli hyvin kaksi jakoinen. Ensimmäisen erän Lauri onnistui pelaamaan hyvin virheettömästä ja hallitsemaan ottelua. Toisessa erässä puolestaan Marko karsi omat virheensä minimiin ja otti erästä selkeän voiton. Marko pystyi jatkamaan hyvää peliä kolmanteen erään ja sen myötä ottelu kääntyi hänelle.

Nelinpelissä PVS:lle Jannen pariksi tuli Robert Kiuru. PVS:n kaksikko onnistui ottamaan Laten kaksikosta 6-0, 6-4 voiton. Ensimmäinen erä oli PVS:n parilta virheetöntä tekemistä ja saivat täten erän kotiin puhtaalla pelillä. Toisen erän puolessa välissä PVS:n kaksikolla oli ottelussa heikompi vaihe, jonka seurauksena Laten pari pääsi jo 4-3 johtoon. PVS:n pari onnistui kuitenkin ottamaan hyvän ryhtiliikkeen ja vei seuraavat kolme peliä itselleen ja otti toisen erän 6-4.

PVS 1:sen kausi on tämän ottelun myötä päätöksessään. Joukkue keräsi otteluista 15 pistettä, kun 18 oli maksimi määrä. Joukkueen mahdollinen nousu 3-divisioonaan riippuu vielä toisten joukkueiden tuloksista, joten ensi vuoden sarjatasoa joudutaan vielä jännittämään sarjan loppumiseen asti. Kiitos kaikille pelaajille hyvästä kesäkaudesta! Pelit jatkuvat joukkueella jälleen talvikaudella n. loka-marraskuun aikana.