Otteluraportti 12.6. PVS1 vs Ravs 2

12.6. pelattiin PVS1- Ravs2 ottelu Porissa. PVS:n joukkue oli aloittanut divarikautensa voittamalla kaikki aikaisemmat kolme kohtaamistaan 3-0 ja tavoitteenaan jatkaa samalla tavalla.
1-pelaajien kohtaamisessa pelasivat PVS:n Janne Hautamäki ja kesäkaudeksi Ravsin joukkueen ykköspelaajaksi noussut Elias Koivuniemi. Elias onnistui pelaamaan ensimmäisen erän erinomaisesti ja sai vietyä ottelun ensimmäisen erän 7-5. Seuraavaan erään Janne pystyi kuitenkin parantamaan vieden sen 6-2, jonka myötä ratkaisu siirtyi kolmannen erän 10-tiebreikkiin. Janne pystyi pelaamaan tiebereikin hienosti ja sai sen vietyä kotiin selvin numeroin 10-3 ja sen myötä 1-pelaajien kohtaamisesta pisteet PVS:lle.
2-pelaajien kohtaamisessa pelasivat PVS:ltä Robert ja Ravs:lta Petri Hovi. Peli lähti molemmilta hieman epävarmasti liikkeelle ja ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä. Robert pystyi kuitenkin hieman parantamaan erän loppua kohden ja sai käännettyä erän itselleen 6-3. Toisessa erässä Robert sai peliään paremmin kulkemaan ja toinen erä kirjattiin hänelle 6-2.
Nelinpelissä pelasivat PVS:ltä Robert ja Janne. Ravs otti nelinpeliin vahvistukseksi Mika Laineen, joka pelasi jo kaksinpelissä esiintyneen Eliaksen kanssa. Ottelu alkoi tasaisilla peleillä, jotka etenivät no-add tilanteisiin saakka. Nämä pelit PVS:n kaksikko onnistui kääntämään itselleen ja sen jälkeen pystyivät vielä nostamaan oman pelinsä tasoa. Loppuluvut nelinpelistä kirjattiin PVS:n parille selkein 6-1, 6-0 lukemin hyvän ja vähän virheitä sisältäneen ottelun myötä.
Näin PVS 1 onnistui ottamaan myös tästä kohtaamisesta 3-0 voiton ja on nyt kerännyt neljästä kohtaamisesta täydet 12 pistettä ja on näin lohkonsa kärjessä. Seuraava ottelu on vuorossa tiistaina 25.6. jolloin kotipelissä asettuu vastaan Roima3.