Otteluraportti 27.1.

Kuvassa vasemmalta ovat Rickhard Kiuru, Janne Hautamäki ja Robert Kiuru.

Lauantaina 27.1. PVS sai vastaansa RUT2:sen. Kyseessä oli sarjan kärkijoukkue, joten vastus oli kovin mahdollinen. PVS onnistui kuitenkin kotiottelussaan taistelemaan 2-2 tasapelin, johon joukkue ja sen kapteeni olivat hyvin tyytyväisiä.

1-pelaajien kohtaamisessa PVS:n Janne Hautamäki kohtasi Petri Terhon. Janne onnistui venyttämään ensimmäisen erän ratkaisun pitkälle ennakkosuosikkia vastaan, mutta erä kääntyi kuitenkin tiukasti vastustajalle 7-5. Toisen erän edetessä peli alkoi enemmän kääntymään Petrin suuntaan ja loppuluvut olivat selkeät 6-1. Jannen suoritus oli kuitenkin oikein onnistunut ennakolta kovaa A-luokan vastustajaa vastaan.

2-pelaajien kohtaamisessa PVS:n Robert Kiuru kohtasi Joona Vainiston. Robert sai ottelun hyvän alun ja onnistui pitämään pienen etumatkan läpi koko ottelun. Ottelu kääntyi Robertille luvuin 6-3, 6-4. Ottelu sisälsi paljon pitkiä palloralleja ja oli kokonaisuudessaan. Robert onnistui kuitenkin aktiivisemmalla pelillään kääntämään ottelun edukseen.

3-pelaajien kohtaamisessa PVS:n Rikhard Kiuru sai vastaansa Juuso Tanin. Vastustajan kokeneempi peluri oli hyvästä taistelusta huolimatta kuitenkin ottelussa niskan päällä ja onnistui ottamaan 6-2, 6-1 voiton. Rikhard ei aivan saanut parasta irti ja toisaalta voittoon olisi tällä kertaa ennakkosuosikkia vastaan vaadittu aivan huippusuoritus.

Nelinpelissä PVS:n Janne ja Robert kohtasivat Petrin ja Juuson. Ottelu oli hyvin kaksijakoinen ja jännittävä päättyen lopulta PVS:n 1-6, 6-2, 10-6 voittoon. Ensimmäisessä RUT:n joukkue oli paikoissaan erittäin tehokasta ja erä oli selkeästi heidän hallussaan. Toisessa erässä PVS:n pari sai puolestaan erään hyvän alun ja vastustaja sortui huomattavasti ensimmäistä erää enemmän virheisiin. Ratkaisu päästiin siten hakemaan jälleen 3-erän 10-tiebreikistä. Tämä eteni alussa tasaisesti ja RUT oli sitä pitkään johdossa. PVS:n pari pystyi kuitenkin parantamaan oikealla hetkellä ja sai hankittua itselleen kolme ottelupalloa, joista onnistuivat hyödyntämään heti ensimmäisen Robertin onnistuneella syötöllä. Näin päädyttiin kokonaisuudessaan pistejakoon 2-2.

Kiitos jutusta kapteeni Robert Kiurulle! Upea tiukka vääntö ja hienosti pelattu tasapeli.