Plexikentät avoinna ja varattavissa.

Porin Isomäen plexikentät ovat nyt varattavissa ja avoinna. Varaukset samasta paikasta kuin viime kesänä, pienillä uudistuksilla.

Porin Isomäen ulkotenniskentisä plexikentät (1 ja 2) on saatu talven jäljiltä laitettua pelikuntoon ja ovat siis nyt avoina ja varattavissa.

Massakentiltä viimeisetkin jäät alkavat olemaan sulaneet ja niitä päästään kunnolla kunnostamaan lähipäivinä. Ilmoitamme erikseen kun saamme massakenttiä pelikuntoon.

Ulkokenttien varaukset.

Ulkokenttien varaukset tehdään samasta paikasta kuin viime kesänäkin. Alla linkki suoraan varausjärjestelmään ja myös ulkokenttien infoon (jonka kautta voit myös rekisteröityä, jos et ole vielä rekisteröitynyt). Rekisteröidy järjestelmään mikäli et ole ennen rekisteröitynyt tai kirjaudu omilla tunnuksillasi. Järjestelmä tunnistaa nyt jäsenet automaattisesti (sähköpostista) ja niin jäsenet kuin muutkin pelurit varaavat vuoronsa samasta kalenterista.

Porin Verkkopalloseuran jäsenet saavat tänäkin kesänä 2€ halvemman tuntihinnan kentille. Mikäli näiden kanssa on ongelmia tai kysyttävää laita sähköposti: info@pvs.fi.
Vuorojen peruutus.

Varausjärjestelmä on parantunut viime kesästä myös niin, että nyt pääset myös itse tarvittaessa perumaan varatun vuorosi. Tämä pitää kutenkin tehdä edelleen viimeistään 4h ennen vuoron alkua, muutoin vuoro laskutetaan.

Kun perut maksetun vuorosi siirtyy maksettu raha "lompakon" saldoon ja voit tällä maksaa seuraavan vuoron.PVS jäsenedut.

Porin Verkkopalloseuran jäsenenä saat nyt kaikista tennisvuoroista Porissa 2€ alennuksen. Myös Porin Tennishallilta siis 2€ halvempi hinta kuin normaalisti. Seuran jäseneksi voit liittyä milloin tahansa (alla linkki).

Jäsenyys on aina automaattisesti voimassa jatkuvana ja laskutetaan kerran vuodessa.


Vakiovuorot myös myynnissä.

Vakiovuorot ulkotenniskentille ovat myös myynnissä. Voit varata oman vakiovuorosi sähköpostilla osoitteesta vakiovuorot@pvs.fi

Hinnastot ja tideot alla olevasta linkistä.


Mukavaa tenniskesää!