Porin kisat pelattiin viikonloppuna.

Kuvassa miesten C-luokan finalistit (oikealla) voittaja Robert Kiuru PVS ja kakkonen Mika Itäluoma Varte.

Kilpailuihin osallistui lopulta ilahduttavasti yhteensä 45 pelaajaa ympäri Suomea. Luokkina kilpailuissa pelattiin miesten C-, E- ja naisten E-luokat sekä poikien U11. Mukavan osallistujamäärän takia kilpailut aloitettiinkin jo perjantaina illalla klo 17.00, jolloin pelattiin 8 ottelua.

Lauantaina jatkettiin aamulla klo 8 ja päivän aikana ohjelmassa oli yhteensä 28 ottelua Lauantain aikana pelattiin jo kaksi sarjaa loppuun, jotka olivat naisten E-luokka ja U11 poikien luokka. Naisten sarjan voitti Johanna Torvela Kutc ja toiseksi tuli Polina Kovalenko PVS. Poikien U11 sarjan voitti Eino Salvi ÅLK ja toiseksi tuli Oiva Heinonen ÅLK.

Sunnuntaina jatkettiin jälleen aamulla klo 9.00 miesten sarjojen viimeisillä peleillä, joita ohjelmaan jäi kuusi kappaletta. Miesten C-luokan finaaliin itsensä pelasi Robert Kiuru (PVS) ja Mika Itäluoma (Varte), sarjan voiton itselleen taisteli Robert. Miesten E-luokassa finaalissa kohtasivat Juuso Jalava (TVS) ja Marko Ruissalo (TaTs) sarjan voiton nappasi Juuso Jalava.

PVS onnittelee mitalisteja ja kiitokset kaikille osallistujille. Viikonlopun aikana nähtiin monia hyviä matseja. Lisäksi kiitos Porin Tennishallille ja 100-palkinnot molemmille hyvästä yhteistyöstä sekä kaikille talkoolaisille.

Seuraavat kilpailut pidetään 23.3, jolloin pelataan Alueellinen mini- ja miditennis Tour, Lounais-Suomi. Tervetuloa Poriin silloin kisoihin.

Kuvassa miesten E-luokan finalistit (oikealla) voittaja Juuso Jalava TVS ja kakkonen Marko Ruissalo TaTs.

Kuvassa naisten E-luokan finalistit (vasemmalla ) voittaja Johanna Torvela Kutc ja kakkonen Polina Kovalenko PVS.

Kuvassa U11 P finalistit (oikealla) voittaja Eino Salvi ÅLK ja kakkonen Oiva Heinonen ÅLK.