PVS 1 joukkueen ensimmäiset kaksi peliä kesäkauden 4-divarissa pelattuna ja kausi saatu hienosti käyttöön kahdella voitolla.

Ensimmäisessä ottelussa PVS1 kohtasi PVS2 joukkueen. Seuran sisäisessä ottelussa 1-joukkue oli 3-0 numeroin vahvempi. Robert Kiuru voitti 1-pelaajien pelissä Jarkko Vuorelan 6-1, 6-4 ja Rikhard Kiuru 2.-pelaajien kohtaamisessa Alek Vettenrannan 6-1, 6-0. Nelinpeli alkoi tasaisissa merkeissä samoilla kokoonpanoilla. 1-joukkue onnistui kuitenkin parantamaan peliään ottelun edetessä ja se kääntyi 1-joukkueen eduksi 6-3, 6-1. Kiitos hyvistä matseista ja kauden startista 2-joukkueelle ja tsemppiä tuleviin peleihin!
Toiseen 30.5. Noormarkussa pelattuun Nots2 otteluun PVS 1 lähti samalla kokoonpanolla.
1-pelaajien kohtaamisessa Robert kohtasi Juri Nordlingin. Talvella sisäkentillä tapahtunut aikaisempi kohtaaminen oli kääntynyt Robertille selkeästi, mutta Juri onnistui massalla pelaamaan taktisesti hyvin ja voitto ensimmäisen erän 7-5. Tästä Robert onnistui parantamaan ja vei selkeästi toisen erän 6-0 ja ratkaisu eteni 10-tiebreikiin. Tätä Juri johti jo 8-4, mutta Robert onnistui vielä nousemaan tästä ja otti 10-8 voiton.
2-pelaajien kohtaamisessa Rikhard kohtasi Kim Neumanin. Peli oli vauhdikasta lyömistä ja Rikhard onnistui pelaamaan erinomaisen ottelun ja sai otettua 6-3, 6-3 voiton. Ottelu oli Rikhardilta erittäin hyvä ja tasapainoinen suoritus.
Nelinpelissä Kimin pariksi tuli Notsin joukkueeseen Juha Haapakka. Notsin joukkue aloitti hyvin ja pääsi alussa 4-1 johtoon. Tästä PVS:n pari onnistui kuitenkin saamaan seuraavan vaihteen ja nousi erässä 6-4 voittoon. Toinen erä eteni selkeämmin PVS:n parin halussa ja lukemat siitä kirjattiin 6-2.
Seuraavana PVS1:llä on vuorossa Porin ulkokentillä 4.6. klo 17 Notsin 1-joukkuetta vastaan pelattava ottelu. Tervetuloa katsomaan!

PVS onnittelee joukkuetta kahdesta voitosta ja tsemppiä peleihin!