PVS 1 – Roima 3

25.6. pelattiin helteisissä oloissa PVS 1:sen ja Roima 3:sen välinen ottelu Porissa, joka oli samalla kotijoukkueen viimeinen kotipeli. Tällä kertaa vieraat olivat hieman vahvempia ja veivät pisteet 1-2. PVS1 jatkaa kuitenkin edelleen sarjan kärjessä ja saamalla vähintään yhden pisteen viimeisestä pelistään varmistaa lohkovoiton.

1. pelaajien kohtaamisessa pelasivat kotijoukkueen Robert Kiuru ja Roimalta Jarmo Lännistö. Robert sai otteluun hyvän alun ja voitti ensimmäisen erän suhteellisen helposti 6-2. Toisen erän alusta alkoi kuitenkin Robertilla huonompi jakso ja samalla Jarmo paransi peliään. Jarmo menikin erässä aina 5-0 johtoon asti. Tästä Robert sai kuitenkin parannettua peliään, mutta toinen erä päättyi kuitenkin numeroin 2-6 vierailijoille. Kolmas erä pelattiin 10-tiebreikkinä. Siinä Robert sai pelattua tasaisesti ottaen selkeän 10-2 voiton ja pisteen PVS:lle.

2. pelaajien kohtaamisessa Lauri Lehtonen avasi oman divarikautensa kohdatessaan Roiman Juha Laineen. Vastustaja pystyi pelaamaan tasaisesti ja virheettömästä ja sai siten otettua 6-2, 6-2 voiton. Roimalle siten piste 2. pelaajien kohtaamisesta.

Nelinpelissä pelasivat kummastakin joukkueesta samat pelaajat. Roiman pelaajat olivat erityisen kokeneita tekijöitä nelinpelistä ja ottivat kokemuksen ja vähän virheitä sisältäneen suorituksen avulla 6-3, 6-1 voiton PVS:n parista. PVS:n parille peli oli yhdessä vasta ensimmäinen, eikä peli sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä saaduilla opeilla on kuitenkin hyvä lähteä parantamaan kauden viimeiseen otteluun, joka pelataan Laitilassa 15.7.

PVS onnittelee Robertia voitosta. Kiitos jutusta hänelle. Tsemppiä joukkueelle seuraaviin peleihin!