PVS 2 – NoTs

Isomäen massakentillä pelattiin 5.6.2024 tenniksen 4. divisioonan ulkokauden ottelut, joissa kohtasivat kotijoukkue PVS 2 ja NoTs. Ykköspelaajien kaksinpelissä Porin verkkopalloseuran Jarkko Vuorela sai vastaansa viimevuotiseen tapaan Noormarkun tennisseuran Juha Pajusen. Pajunen oli paha vastustaja tänäkin vuonna vieden ottelun nimiinsä lukemin 1–6, 2–6. Selittelylle ei jäänyt sijaa. Parempi voitti.

Kakkospelaajien kaksinpelissä kapteeni Juho Vaahtera sai vastaansa Noormarkun tennisseuran Allan Lindemanin. Vaahtera vei ensimmäisen erän rutiininomaisesti lukemin 6–3 ja tilanne näytti kotijoukkueen kannalta hyvältä. Lindeman oli kuitenkin toista mieltä parantaen otteitaan selvästi. Toisen erän hallinta kääntyi Lindemanille, joka vei erän NoTsille 4–6. Jatkettiin siis ottelun ratkaisevaan kymmeneen pisteeseen pelattavaan tie breakiin. Tie breakissa Vaahteran kokemus oli rautaa ja hän pystyi välttämään turhia virheitä tuoden joukkueelleen kauden avauspisteen.

Nelinpelissä PVS:n Vaahtera ja Vuorela kohtasivat jo kaksinpelissä Vaahteralle tiukan vastuksen antaneen Lindemanin ja tuorein jaloin kentälle kirmanneen kokeneen Tony Takalan. PVS lähti nelinpeliin pisteen kiilto silmissä, mutta ei pystynyt esittämään aivan parastaan. Noormarkun tennisseuran Takala sen sijaan takoi varmasti kämmenlyöntiään takakentälle Lindemanin ollessa kärppänä verkolla. Vaikka Vaahtera ja Vuorela jaksoivat yrittää loppuun asti, meni nelinpelin voitto Noormarkun tennisseuralle lukemin 4–6, 3–6.

Heikosti sujuneen alkukauden jälkeen PVS 2 sai pistetilinsä auki ja lähtee taistelumielellä tuleviin otteluihin, joihin toivottavasti saadaan mukaan myös toukokuussa joukkueen ykköspelaajaksi noussut Juho Rohila.