PVS-NoTs2 2-1

Kuvassa Jarkko Vuorela PVS on valmiina vastaanottamaan syötönpalautuksen.

Porin Verkkopalloseura aloitti ulkokauden 4. divisioonan pelit 14.6.2023 Isomäen massakentillä, jossa PVS kohtasi Noormarkun Tennisseuran kakkosjoukkueen.

Ykköspelaajien kohtaamisessa PVS:n Jarkko Vuorela kohtasi Juri Nordlingin. Tasaisesti pelannut ja tiukoissa paikoissa onnistunut Nordling vei ottelun selvin lukemin 2-6, 1-6. Jarkko ei saanut kämmenlyöntiään tarpeeksi kovaan iskuun ja vaikka rystyslaissit ja syötöt onnistuivat, eivät eväät riittäneet kokeneen Nordlingin lyömiseen. Peliesityksiin nähden ansaittu voitto Nordlingille.

Kakkospelaajien kaksinpelissä Porin Verkkopalloseuran Juho Vaahtera otti voiton Noormankun Tennisseuran kokeneesta Juha Haapakasta lukemin 6-2, 6-4. Vaahteran lyönnit pysyivät kasassa ja vaikka ulottuva Haapakka laittoi kokemuksensa turvin tiukasti vastaan pystyi Vaahtera tasaisen suorituksensa turvin nappaamaan voiton.

Nelinpelissä PVS:n Juho Järvenpää ja jo kaksinpelissä kunnostautunut Vaahtera ottivat hienon voiton. Vastassa olivat Risto Ranne ja Allan Lindeman. Järvenpää ja Vaahtera, jotka pelaavat parina myös tulevana lauantaina Porin nelurikisassa voittivat ottelun 6-4, 6-2. Varsinkin ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja toisenkin erän voitosta pelattiin tosissaan. Hieno voitto ja pisteet kotiin numeroin 2-1.