PVS- NoTs1 0-3

Porin Verkkopalloseura kohtasi Porissa kauden toisessa kotipelissään Noormarkun Tennisseuran ykkösjoukkueen 21.6.2023. Kaksinpeleissä PVS:n edustajina olivat Jarkko Vuorela ja Juho Vaahtera. Nelinpelissä PVS palasi joukkueella Jarkko Vuorela – Maxim Norräng.

Ykköspelaajien kaksinpelissä Vuorela kohtasi NoTs:n Juha Pajusen. Ensimmäisessä erässä Vuorela pysyi vielä syöttönsä kanssa tuskailleen Pajusen kyydissä, mutta Pajunen selvitti erän kokemuksensa turvin lukemin 3-6. Toisessa erässä Pajunen alkoi saamaan syöttöään paremmin ruutuun ja painavat peruslyönnitkin alkoivat pysymään rajojen sisällä. Vaikka muutamia tiukkojakin pelejä erässä oli meni toinen erä silti Pajuselle ansaitusti selvin lukemin 1-6.

Kakkospelaajien kaksinpelissä vastakkain asettuivat PVS:n Juho Vaahtera ja NoTs:n kokenut ja taitava Pertti Rajala. Vaikka nuoruuden innolla pelannut Vaahtera laittoi kaikkensa peliin olivat Rajalan taito ja kokemus tällä kertaa ylitsepääsemätön este ja ottelu meni Rajalalle erin 1-6, 0-6.

Nelinpelissä PVS:n Jarkko Vuorela ja Maxim Norräng kohtasivat Rajalan ja Pajusen, jotka olivat napanneet voitot jo kaksinpeleistä. Odotukset olivat kovat, mutta edelleen syöttöjään parantaneet NoTs:n tyyliniekat Rajala ja Pajunen paukuttelivat voiton itselleen alle tunnissa lukemin 1-6, 1-6.

Rehellisesti todettakoon, että vastustaja oli tällä kerralla selvästi parempi. Onnittelut Noormarkun Tennisseuralle ansaitusta 0-3 voitosta.

Aurinkoista tenniskesän jatkoa ja hyviä pelejä.