PVS1- NTP 4-0

Kuvassa vasemmalla on Robert Kiuru ja oikealla kuvassa Janne Hautamäki.

PVS:n 1. joukkue sai hienon alun kaudelle ottamalla puhtaan 4-0 kotivoiton NTP:stä. 1. pelaajien kaksinpelissä Janne Hautamäki aloitti pelin vahvasti ja voitti 1. erän Mikko Scharlinia vastaan 6-1. Toisessa erässä vastustaja pystyi nostamaan pelin tasoaan, mutta Janne pystyi pitämään erän alussa hankkimansa murron etumatkan ja voitti toisen erän 6-4.

2. pelaajien kohtaamisessa Robertilla oli vastassa Jarno Terho. Robert sai otteluun vahvan alun menemällä 4-0 johtoon. Sen jälkeen peliin tuli tasaisempi vaihe ja 1. erä päättyi 6-2 voittoon. Toinen erä sujui hieman vahvemmin Robertin komennossa ja päättyi 6-1. Pelissä oli paljon hyviä palloja, mutta Robert onnistui kääntämään pelin tasaisella suorittamisella omaksi edukseen.

3. pelaajien kohtaamisessa Rikhard Kiuru kohtasi ensimmäisessä divaripelissään Otto Mäkelän. Rikhard otti hienon 6-2, 6-2 voiton. Peli oli tiukkaa ja tasaista peliä, mutta Rikhard onnistui kääntämään tärkeät pisteet itselleen ja ottamaan avausvoittonsa sarjapeleissä.

Nelinpelissä Janne ja Robert kohtasivat NTP:n Mikon ja Jarnon. PVS:n joukkue aloitti pelin vahvasti ja sai ensimmäisestä erästä 6-1 voiton. Toisen erän alkuun NTP pääsi peliin paremmin mukaan ja pääsi erässä 4-2 johtoon. PVS sai kuitenkin onnistumisia tärkeään kohtaan ja sai käännettyä myös toisen erän itselleen lukemin 6-4. Ottelu päättyi Jannen syöttämään hienoon läpisyöttöön.