PVS2 - RaVS5 1-2Porin Verkkopalloseura vieraili Raumalla kautensa toisten divisioonapeliensä merkeissä. Kaksinpeleissä PVS:ää edustivat Frans Czitrom ja Kristian Heikkilä. Nelinpelissä PVS:ää edustivat Frans Czitrom ja Daniel Rasmus.

Ykköspelureiden kaksinpelissä Frans Czitrom kohtasi RaVS 5:n Jyrki Nordvallin. Frans dominoi peliä heti alusta alkaen syötöllään ja tehokkailla yläkierre-kämmenlyönneillään. Frans vei pelin huoletta itselleen lukemin 8-4.

Kakkospelaajien yksinpelissä Heikkilä kohtasi RaVS:n Riku Heinosen. Heikkilä ei saanut peliään kunnolla pystyyn ja monien syötön tuplavirheiden jälkeen peli päättyi 8-1 RaVS:n hihaan.

Nelinpelissä Frans ja Daniel pelasivat RaVS:n Riku Heinosta ja Jyrki Nordvallia vastaan. PVS lähti liikkeelle vahvasti murtaen vastustajansa syötön jo alussa ja johti peliä 3-1. Kuitenkin tasoansa nostaneet Nordvall ja Heinonen eivät luovuttaneet helpolla ja ottivat pian pelin omalle puolelleen varmoilla lyönneillään. Peli päättyi lopulta 8-5 RaVS:n voittoon.

Peleissä nähtiin kovia pisteitä ja mm. PVS:n comeback nelinpelissä tilanteessa 4-7, jossa RaVS syötti voitosta ja johti peliä 40-15. Pelit pelattiin ilman etuja, joten yksikin virhe olisi päättänyt pelin. Frans ja Daniel kuitenkin onnistuivat naputtelemaan tässä itselleen 4 peräkkäistä pistettä ja paransivat tulostaan lukemiin 5-7.

Vaikka pelit olivat tasaisia molemmilla puolilla, onnittelut RaVS5:lle voitosta.
Mukavaa tenniskesän jatkoa kaikille.

Terveisin,

Kristian Heikkilä
PVS2 kapteeni