PVS2-RVS2 0-3

Kuvassa vasemmalla on Juho Vaahtera ja oikealla kuvassa on Topi Haapakka.

Tänään lauantaina PVS 2 kohtasi 4. divisioonan vieraspelissä RVS 2:n Raumalla. Joukkuetta edustivat tällä kertaa Topi Haapakka ja Juho Vaahtera.

Ykköspelaajien kaksinpelissä Topi kertoi ottelun lähteneen hyvin käyntiin kun hän pääsi syötönmurron turvin 0-2 johtoon. Sen jälkee vire harmillisesti katosi ja erä päättyi 6-2 tappioon. Toisen erän Topi totesi alkaneen huonosti ja hän olikin äkkiä jo 3-0 tappioasemassa. Sen jälkeen Topi muutti taktiikkaa enemmän hyökkääväksi, jolloin verkoille nousuista oli merkittävää apua ja erä kääntyikin Topin 5-7 voittoon. Kolmas erä pelattiin totuttuun tapaan tie breakina kymmeneen pisteeseen. Topi kertoi molempien pelaajien pelanneen hyvin ja tie break eteni tasaisena 8-8 tilanteeseen. Seuraava piste meni vastustajalle. Ottelupallossa Topi kertoi olleensa jo niskan päällä, mutta harmillisen helpon virheen seurauksena tie break meni vastustajalle 10-8 ja koko ottelu RVS 2:n MIka Laineelle numeroin 2-1.

Juho Vaahtera kertoi kakkospelaajien kaksinpelissä pelanneensa muuten hyvin, mutta syöttö ja palautuspeli eivät toimineet. Juho totesikin noiden kahden osa-alueen olevan tenniksessä niin merkittäviä, että parempaan suoritukseen ei tällä kertaa eväitä ollut. Ottelu päättyi Juhon 6-1, 6-3 tappioon.

Kaksinpelien jälkeen pelatussa nelinpelissä oli Topin ja Juhon paras terä jo käytetty ja nelinpeli meni raumalaisille selvin lukemin 6-0, 6-1. Hymyä riitti kuitenkin vielä otteluiden jälkeenkin, joten selät suorina ja päät pystyssä lähdettiin kotimatkalle, vaikka voitot jäivät tällä kertaa saamatta.

Seuraavan kerran sarjapisteitä tavoitellaan Kaarinan hienolla Bo Arenalla 10.12.2022, jolloin vastaan asettuu ÅLK 3.