PVS2-TST 2-1

Maxin Norräng on kuvassa.

Tänään 30.10.2022 4. divisioonan peleissä Porin tennishallissa kohtasivat PVS 2 ja TST. Porilaisia edustivat tällä kertaa Juho Järvenpää ja Maxim Norräng.

Ottelut alkoivat kaksinpeleillä. Ykköspelaajien ottelussa Maxim kohtasi Juha Mäenpään. Ottelun alku oli Maximin mukaan hiema vaikea vastustajan puolustus painotteisen pelityylin takia. Pelin edetessä Maximin syöttö alkoi kuitenkin kulkemaan paremmin ja siitä olikin Maximille huomattavasti apua kun hän pääsi paremmin ohjaamaan peliä ja painostamaan vastustajan heikkouksia. Maxim pystyi pelaamaan omaa peliään loppuun asti ja korjasi voiton selvin lukemin 6-2, 6-1.

Toisessa kaksinpelissä Juhoa vastaan asettui Juha Kaivola. Juho totesi pelin lähteneen ihan hyvin käyntiin hyvin sujuneen syötön siivittämänä. Juho ei kuitenkaan saanut hyödynnettyä hyvää syöttöään täysymääräisesti ja totesi ratkaisu paikoissa tulleiden virheiden kääntäneen ottelun kulun vastustajan eduksi. Juha Kaivola nappasi tästä ottelusta voiton Turkuun lukemin 2-6, 0-6.

Nelinpelissä Juho ja Maxim pelasivat kokonaisuudessaan hyvin ja ensimmäinen erä olikin kotijoukkueen hallussa alusta asti. Toisessa erässä turkulaiset pääsivät paremmin peliin mukaan syötönmurtojen siivittämänä. Juho ja Maxim pystyivät kuitenkin murtamaan syöttöjä takaisin ja pelasivat lopussa viisaasti ja kärsivällisesti pitäen omat lyöntinsä kentässä ja syötöt ruudussa. Tiukka toinen erä Juholle ja Maximille tie breakin jälkeen ja koko ottelu numeroin 6-3, 7-6 (7-5).

Maxim Norräng ja Juho Järvenpää nappasivat tältä kierrokselta pisteet Poriin lukemin 2-1. Onnittelut Maximille ja Juholle.

Seuraavat 4. divisioonan ottelut PVS 2 joukkueella ovat Raumalla lauantaina 5.11.2022 kello 10.00 alkaen, jolloin joukkuetta edustavat Juho Järvenpää ja Juho Vaahtera.

Kiitos Jarkko Vuorelalle kirjoituksesta.