PVS:n 1-joukkue on aloittanut vuoden vauhdilla ja ehtinyt pelaamaan jo kaksi sarjaottelua.

Lauantaina 6.1. PVS:n joukkue matkasi otteluun Raision Urheilijoiden 1-joukkuetta vastaan. Tuloksellisesti vieraspeli ei ollut valitettavasti joukkueelle menestyksekäs tiukoista peleistä huolimatta. 1. pelaajien kohtaamisessa Janne Hautamäki joutui toteamaan Oskar Saksan paremmaksi 6-2, 6-3. Vastustajan kovatempoinen peruspeli oli tällä kertaa liian vahvaa.

2. pelaajien kohtaamisessa Robert Kiuru taipui tiukan ottelun päätteeksi Lassi Rannikolle lukemin 6-2, 2-6, 10-7. Toisessa erässä Robert sai pelistä paremmin kiinni ja onnistui venyttämään ratkaisun 10-tiebreak -ratkaisuun. Vastustaja sai kuitenkin tiebreakin alkuun 3 pisteen etumatkan ja onnistui pitämään sen loppuun asti tasaisesta taistelusta huolimatta.

3. pelaajien kohtaamisessa Pasi Matalamäki joutui puolestaan toteamaan Aaro Terhon paremmaksi kolmessa erässä lukemin 3-6, 6-2, 10-5. Pasi sai pitkästä kaksinpeli tauosta huolimatta otteluun hyvän alun. Pelin edetessä vastustaja onnistui kuitenkin pääsemään peliinsä paremmin kiinni ja sai käännettyä myös kolmannen erän itselleen.
Nelinpelissä Janne ja Robert kohtasivat Lassin ja Oskarin. Peli oli hyvin tasaista ja monet pelit menivät no add -ratkaisuun. Näistä suuri osa kääntyi valitettavasti vastustajalle ja voittolukemat kirjattiin kotijoukkueelle 6-3, 6-3.

Lauantaina 13.1. oli vuorossa puolestaan kotiottelu, jossa joukkue pääsi hakemaan parannusta viikon takaisiin tiukkoihin tappioihin. Tällä kertaa kaikki ottelut kääntyivät puolestaan PVS:n eduksi ja kotijoukkueelle jäi kaikki 4 pistettä.
1. pelaajien kohtaamisessa Janne Hautamäki otti voitin Juha Hepojoesta numeroin 6-1, 6-4. Ensimmäinen erä oli selkeästi Jannen hallintaa, mutta toisessa vastustaja onnistui nostamaan tasoaan. Tiukempi toinen erä kääntyi kuitenkin yhden murron erolla Jannelle.
2. pelaajien kohtaamisessa Robert Kiuru otti tiukan taistelun jälkeen voiton Kimmo Kuvajasta numeroin 4-6, 6-1, 10-6. Peli lähti Robertilla hieman tahmeasti käyntiin ja ensimmäinen erä kääntyi tahmean alun takia vastustajalle. Toisessa erässä peli kulki paremmin, mutta selkeistä numeroista huolimatta peli oli hyvin tiukkaa. Viimeisen erän tiebreakissa vastustaja pääsi jo 6-2 johtoon, mutta sen jälkeen Robert onnistui kääntämään kaikki loput pisteet itselleen ja sai ottelusta makean voiton. 3. pelaajien ottelussa Maxin Norräng avasi kautensa hienolla voitolla Ville-Pekka Virtasesta luvuin 6-3, 6-1.
Nelurissa Janne ja Robert onnistuivat kaatamaan Juhan ja Kimmon numeroin 7-6 (7-2), 6-4. Ensimmäinen erä oli yhtä tiukkaa vääntöä kuin numerot näyttivät. PVS:n pari oli erän ratkaisuhetkiin asti hieman takaa-ajoasemassa, mutta onnistui venymään erän lopussa ja sai tiukan ensimmäisen erän nimiinsä. Toiseen erään PVS:n pari sai hyvän alun ja onnistui sen jälkeen pitämään yhden murron johdon loppuun asti. Raision peleissä hieman takunnut syöttöpeli oli nyt parempaa ja se oli iso tekijä nelinpelin positiiviseen tulokseen.

Kiitos jutusta kapteenille Robert Kiurulle!