PVS:n 3-divarin joukkue sai talvikauden voitokkaasti päätökseen RAVS:in joukkuetta vastaan.

Lauantai oli vaiherikas otteluiden järjestymisen kanssa, kun alun perin Raisioon varatun raumalaisten kotipelin vuorot olikin peruttu. Tämän todettuaan joukkueet matkasivat kohti Poria, josta onneksi löytyi vapaat kentät ja pelit saatiin pelattua.

1-pelaajien kohtaamisessa Janne Hautamäki kohtasi RAVS:in Petri Koiviston. Janne lähti otteluun ennakkosuosikkina ja hoiti homman hienosti kotiin ottelua halliten. Numerot olivat Jannelle selkeästi 6-1, 6-0.

2-pelaajien kohtaamisessa Robert Kiuru kohtasi RAVS:in Elias Koivunimen. Heillä oli viimeajoilta allaan kaksi aikaisempaa kohtaamista Porin kansallisista kisoista, jotka olivat kääntyneet Robertin eduksi. Myös tällä kertaa Robert oli kaksikosta vahvempi luvuin 6-3, 6-1. Pelin alku oli molemmilla pelaajilla aika kankeaa pitkän matkustamisen jälkeen, mutta Robert pystyi varmemman suorittamisen kautta hoitamaan ottelun kunnialla kotiin.

3-pelaajien kohtaamisessa Rikhard Kiuru kohtasi RAVS:in Konsta Lehtosen. Tämä ottelu oli kaksinpeleistä tasaisin ja päättyi 6-2, 6-4 Konstan eduksi. Peli sisälsi paljon pitkiä palloralleja ja erityisesti toinen erä oli hyvin tasainen. Konsta onnistui kuitenkin kääntämään ratkaisevat pisteet edukseen ja sai raumalaisille pisteen mukaan.

Nelinpelissä Robert ja Janne kohtasivat RAVS:in Petrin ja Konstan. PVS:n kaksikko pelasi koko ottelun rohkeasti ja virheettömästi ja sai itselleen selkeän 6-1, 6-0 voiton. Näin PVS sai itselleen 3-1 voiton ja nousi sarjassa toiselle sijalle. PVS:n joukkueen pelit ovat nyt talvikauden osalta pelattu. Lopullinen sijoitus ratkeaa tosin vasta ensi viikolla jäljellä olevien muiden joukkueiden otteluiden perusteella. Jos Raision joukkue ottaa viimeisestä ottelustaan 3 tai 4 pistettä, voivat he vielä nousta PVS:n edelle.

Kiitos kapteeni Robert Kiurulle tekstistä ja onnittelut joukkueelle voitosta!