Syyskuu meni vauhdilla toiminnassa

PVS juniorit iloisia leiripäivästä.Syyskuun valmennukset päättyivät PVS juniorien leiripäivään. Leiri täyttyi heti innokkaista pelaajista. Eemil Salakari piti leirin.

Syyslomalla valmennuksessa olevat saavat käyttää oman tuntinsa pelaamiseen, kun valmennuksia ei ole.

Valmennusryhmän pelaajat saavat pelata arkena ennen klo 15 erikoishintaan. Ensin pelaajan pitää ilmoittaa valmennuksen osallistumisesta Proshopille ja todentaminen osallistumisesta valmennukseen seuran nettisivujen kautta omista tiedoista.

PVS tarjoaa viikottain Harrastamisen mallia koulupäivien jälkeen. Tätä toimintaa ei ole lasten lomaviikoilla kouluista.

Maanantaisin höntsä tenniksen pelailua on tennishallilla 5-9 luokkalaisille klo 14-16. Muina lajeina tenniksen lisäksi ovat sulkapalloa ja padelia.

PVS kiertää kouluilla harrastusta toteuttamassa koulupäivien jälkeen Porissa Kalaholmassa, Meri-Porin yhtenäiskoulussa ja Tuulikellossa sekä Ulvilan kouluissa kerhotoimintana. Koulujen rehtorit ovat tiedottaneet koulujen vanhempia harrastuksen toiminnasta Wilman kautta ja Ulvilan kerhotoiminnasta.

Leirejä on tulossa kaudella pelitason mukaan ja Emil Salakari valmentaa ne. Niitä tarjotaan ensisijaisesti valmennuksessa oleville. Jos kiinnostuit leiripäivästä niin olethan yhteydessä Johannaan.

Seura tarjoaa myös yksityisvalmennuksia. Niistä saa myös lisätietoja Johannalta.

Ulkokenttätalkoot ovat tiistaina 3.10. klo 17.
Tervetuloa!

Mukavaa tenniksen pelaamista!