Tiedotettavaa ja hyvää vuoden alkua!

Ensin toivotan kaikille hyvää vuoden alkua.


Valmennuksen kevätkausi alkaa 8.1. Jokaiselle pelaajalle on tietoa omista valmennusajoista. Muistattehan laittaa ilmoittautumisen kaudelle, kenellä on se tekemättä ja teillä on tieto omasta tunnistanne. Lisäksi jossain ryhmissä on paikkoja vapaana ja niistä voi kysellä Johannalta.

Valmennukseen osallistujille tulee allekirjoitettavaksi vastuuvapautus tiedote, jossa Porin Verkkopalloseura vapautuu vastuusta mahdollisten urheilun riskien osalta. Valmentajat jakavat niitä kauden ensimmäisellä tunnilla. Pelaajan pitää itse vakuuttaa itsensä vapaa-ajan vakuutuksella, josta on mainintaa tiedotteessa.

PVS jäsenyys asiaa. Jokaisen valmennuksessa olevan oltava PVS jäsen. PVS nettisivujen kautta saa jäsenyyden ostettua. Vanhempi ilmoittaa lapsensa tennikseen niin hän laittaa lapsensa tiedoilla rekisteröinnin nettisivuille ja ostaa jäsenyyden pelaajalle. Jäsenyys kausi menee siitä ostopäivästä vuoden jäsenyys eikä kalenterivuosittain.

Tässä kohtaa on hyvä kiittää kaikkia meidän yhteistyökumppaneita vuodesta 2023. Kiitos Valtasiirto Oy, Suomen Työkalupori Oy, Wisenetwork Oy, As Finn Oy, Satakunnan Osuuskauppa, Kivikylän Kotipalvaamo Oy, Wilson, Porin Tennishalli Oy, Pori Energia Oy ja Kariniemi Oy.


Mukavaa tenniksen pelaamista!