Toukokuun kuukauden pelaajaesittely

Valitsimme kehittyneimmäksi aikuispelaajaksi Robert Kiurun.

On ollut upea saada paluumuuttajana Robert Vartesta takaisin. Hän on motivoitunut, määrätietoinen ja innokas pelaaja. Hän on kiertänyt miesten C-sarjan kilpailuja menestyksekkäästi. Robert valmentaa seurassamme ja hän on hallituksen uusista jäsenistä.

Onnittelut Robertille valinnasta!

Seuraavaksi haastatteluun:

Nimi Robert Kiuru

Kuinka kauan olet pelannut tennistä?

-Noin 18 vuotta

Mistä sait idean lajin aloittamiseen/kokeilemiseen?

-Isäni pelasi tennistä ja hänen kauttaan tutustuin lajiin ja lähdin PVS:n harjoituksiin.

Mikä on vahvuutesi tenniksessä?

-Vahvuuteni on varmasti hyvä liikkuminen ja periksiantamattomuus kentällä. Kokemuksen myötä myös henkinen / taktinen puoli on kehittynyt paljon ja auttanut voittamaan otteluita ja turnauksia.

Mikä on mieleenpainuvin muisto tenniksessä, minkä haluat kertoa meille?

-Nuoruudessa meillä oli kiva treeniporukka, josta jäi hyviä ystäviä. Yleensäkin tenniksen kautta on tutustunut uusillakin paikkakunnilla kivoihin ihmisiin ja saanut uusia kavereita.

Peleistä on varmasti jäänyt mieleen ensimmäinen kisavoitto Porista vuodelta 2018 ja viime vuoden syksyn luokkamestaruuskilpailun voitto nelinpelissä.

Onko sinulla oma tavoite lajin osalta?

-Tavoitteena on kehittyä pelaajana edelleen paremmaksi ja saada menestystä kisoissa. Toivottavasti onnistumme myös PVS:n joukkueen kanssa saamaan hyvää menestystä seurojen välisissä divariotteluissa.

Toivon myös, että onnistun valmentajana innostamaan lajin pariin.

Kuka on sinun esikuvasi tenniksessä?

-Roger Federer. Hänen tyylikkyytensä ja loistava liikkuminen kentällä tekivät minuun suuren vaikutuksen jo nuorempana tenniksen harrastajana.

Mikä on parasta tenniksessä?

-Tennis on laji, jota voi pelata läpi elämän ja siinä voi aina kehittyä paremmaksi. Siinä on myös mahdollista kilpailla ja haastaa itseään riippumatta siitä millä tasolla tennistä pelaa.

Mikä on lempiruokasi?

-Erilaiset pastat. Esim. katkarapu- tai avokadopasta.

Haluatko lähettää terveisiä valmentajalle tai pelikavereille?

-Yleisesti kaikille tarveisiä: Tulkaa rohkeasti kokeilemaan tennistä! Tennis vaatii alkuun harjoittelua, mutta siitä voi saada iästä riippumatta hienon harrastuksen, jonka parissa pääsee haastamaan itseään ja tutustumaan mukaviin ihmisiin!

Kiitos haastattelusta Robertille ja tsemppiä tennikseen!