TST ja PVS 2 pelasivat Porissa tenniksen 4. divisioonan ottelut

Vaikka ottelut oli sovittu pelattavaksi Porin tennishallissa, oli TST kotijoukkue. TST:n pelaajista Poriin saapuivat Juha Mäenpää ja Juha Kaivola. Porilaisia edustivat Jarkko Vuorela ja Juho Rohila.

Ykköspelaajien kaksinpelissä kohtasivat Mäenpää ja Vuorela. Mäenpää sijoitteli heti alusta alkaen palloa taitavasti Vuorelan yrittäessä löytää keinoja Mäenpään ohittamiseen. Erän alussa Vuorelan verkolle nousut näyttivätkin tuottavan tulosta, mutta Mäenpää huomasi tämän ja nosteli palloa hallitusti takakentälle Vuorelan ulottumattomiin. Vaikka geimit olivat usein tiukkoja, vei Mäenpää erän lukemin 6–2. Toiseen erään Vuorela muutti taktiikkaa yrittäen yläkierteisillä kämmenlyönneillä saada Mäenpään alakynteen tarkoituksenaan päästä päättämään piste verkolta. Mäenpää sai kuitenkin palautettua Vuorelan hyökkäyslyönnit riittävän laadukkaina, eikä Vuorela päässyt niskan päälle. Vuorela koitti vielä erän lopussa muuttaa taktiikkaa ja alkoi sitkeästi lyömään yläkierrekämmentä takakentältä koittaen näin pehmittää Mäenpään. Vaikka pallot putosivat hyvällä yläkierteellä lähelle takarajaa, löi Mäenpää edelleen pallot varmasti takaisin Vuorelan kenttäpuoliskolle, jolloin piste päättyi usein Vuorelan virheeseen. Toinen erä oli numeroiden valossa ensimmäisen toisinto ja koko ottelu meni ansaitusti Mäenpäälle lukemin 6–2, 6–2.

Kakkospelaajien kaksinpelissä pelasivat Kaivola ja Rohila. Ottelu oli alusta alkaen kovalyöntisen Kaivolan hallintaa. Vaikka Rohila pelasi hyvin ja pysyi mukana lyöntirytmissä, käytti Kaivola saamansa paikat tehokkaasti hyväkseen ja vei erän nimiinsä 6–0. Toinen erä noudatti ensimmäisen erän mukaista kaavaa. Palloa lyötiin kovaa erän edetessä Kaivolan hallinnassa. Vaikka Rohila syötti mainiosti, sai Kaivola palautukset hyvällä prosentilla kenttään ja pystyi kääntämään kovilla ja varmoilla peruslyönneillä pisteet itselleen. Myös toinen erä Kaivolalle ja koko ottelu lukemin 6–0, 6–1. Numeroista huolimatta Rohila ei ollut pettynyt suoritukseensa. Vastustaja oli tällä kerralla liian vahva. Myös sivusta seurattuna Rohilan suoritukset kentällä näyttivät hyviltä ja ottelussa pelattiin monia laadukkaita pisteitä, joissa palloa lyötiin kovaa.

Kaksinpelien jälkeen oli vuorossa nelinpeli, jossa pelasivat jo kaksinpeleissä otelleet pelaajat Mäenpää – Kaivola vastassaan Vuorela – Rohila. Porilaiskaksikolla oli alla kaksi nelinpelivoittoa, joten kaksinpelitappiot pyyhittiin mielestä ja nelinpeliin lähdettiin taistelumielialalla. Nelinpeli oli tasaista ja laadukasta tennistä. Kaivola kämmen viuhui ja Mäenpään mailakäsi oli iskussa. Vuorela sai onnistumisia verkolta Rohilan alustaessa pisteitä hyvällä syötöllään ja vahvalla kämmenlyönnillään. Erä eteni tasaisissa merkeissä, mutta lopussa porilaiset saivat kurottua kahden geimin eron ja PVS 2 vei ensimmäisen erän lukemin 6–4. Myös toinen erä eteni tasaisesti. Erän lopussa oltiin jälleen porilaisten johdossa 4–5, jolloin Vuorela pääsi syöttämään ottelun voitosta. Kaksi ensimmäistä syöttöä osuivat ruutuun tarkasti ja lukemat olivat nopeasti 0–30 porilaisille. Ottelu ei kuitenkaan ollut ohi. Vuorela teki pari helppoa virhettä ja TST olikin yhtäkkiä 40–30 johdossa. PVS 2 pääsi vielä tasatilanteeseen, mutta TST vei pelin tasoittaen tilanteen. Toisessa erässä päädyttiin lopulta 6–6 lukemiin, jolloin ratkaisu haettiin pelaamalla tie break.

Tie Break oli porilaisille hieman tuskainen. Vuorelaa painoi omalla syöttövuorolla hukattu mahdollisuus ottelun ratkaisemiseen, eikä Rohilakaan pystynyt pelaamaan aivan samalla tasolla kuin tähän asti. Mäenpää ja Kaivola sen sijaan eivät arastelleet, vaan veivät tie breakin selvästi 7–2. Seurasi kymmeneen pisteeseen pelattava super tie break, jolla ratkaistiin ottelun voittaja. Vuorela ja Rohila päättivät taistella loppuun asti ja saivatkin loistavan alun edeten 1–5 johtoon. Turkulaiset pääsivät kaventamaan tilanteeksi 3–5, mutta porilaiset pääsivät uudelleen niskan päälle ja etenivät tilanteeseen 4–8. Tie break päättyi lopulta Rohilan hyvään kämmenlyöntiin ja lukemiin 5–10. Nelinpelin loppunumerot porilaisille 4–6, 7–6 (7–2), 5–10.

Hallisarja päättyy ja katseet siirretään kohti kesäkauden otteluita. PVS 2 kiittää vastustajia ja toivottaa menestystä tuleviin koitoksiin.