Upea joulujuhla ja tiedotettavaa!

Joulujuhlan tarjoilua

Torstaina vietettiin PVS:n joulujuhlaa. Juhliin osallistui yli 50 vierasta. Tämän viikon jälkeen alkaa joululoma tenniksen valmennusryhmissä. Tauolla kentät ovat käytössä ryhmän pelaajille. Syyskausi on ollut aktiivinen ja täynnä onnistumisia sekä tenniksen iloa; kiitokset tästä kaikille kaudella pelanneille pelaajille. Meillä ei kuitenkaan olisi valmennustunteja tässä mittasuhteessa ilman PVS:n valmentajia. Suuri kiitos seuramme valmentajille, jotka ovat tehneet tästä huikean kauden; olen todella kiitollinen teidän antamastanne panoksesta seuran hyväksi.

Kiitos myös hallitukselle, joka tekee valmennusten taustalla vapaaehtoisesti tärkeää työtä seuramme kehittämisen ja toiminnan eteen.

Suuret kiitokset myös pelaajien vanhemmille, jotka mahdollistatte tämän harrastuksen lapsillenne, te tosiaan kannustatte, kuljetatte ja kustannatte harrastamisen lapsellenne. Kiitos siitä teille!

Joulujuhlassa nähtiin mm. upea tanssiesitys Adelfiina Nikolajeffiltä ja Clarissa Björndahlilta, Senni Matttila lauloi kauniisti kaksi joululaulua ja Sanna Hakkiluoto säesti häntä. Joulupukki kävi vierailemassa. Kiitos kaikille esiintyjille ja vieraille, kun olitte mukana tekemässä yhdessä mukavan joulujuhlan. Lisäksi kiitos Porin Tennishallille hyvästä yhteistyöstä ja avusta.

Syykauden kehittyneimmät pelaajat palkittiin:

perhetennispelaaja Suviella Kärkkäinen

minitennispelaaja Lenni Lehtonen

junioripelaaja Frida Löfgren

aikuispelaaja Robert Kiuru

Onnittelut valituille pelaajille!

Muutama käytännönasia vielä tähän loppuun:

-Kevätkausi starttaa 8.1. Ryhmät ja treenien ajankohdat säilyvät samoina muutamia muutoksia lukuun ottamatta. 3 viikon tauolla tenniskentät ovat valmennusryhmien pelaajilla käytössä.

-Satakunnan Osuuskaupan Kannustajiksi on mahdollisuus liittyä kaikki asiakasomistajat. Te ette menetä omia bonuksianne ja emmekä tiedä, mitä olette ostaneet. Lähde kannustajaksi PVS:lle ja tuet tärkeää juniorityötä. Lisätietoa seuramme nettisivuilla.

-Huippu juttu olemme hankkineet seurana 50 kpl Davis Cup lippuja Turun Gatorade-areenalle 2.2. Paikat ovat A-katsomossa ja bussikuljetus on järjestetty tennishallilta. Sitovat ilmoittautumiset Johannalle. Aikuiset 59 € sisältäen bussikuljetuksen ja alle 18-vuotialle 39 €sisältäen bussikuljetuksen. Vain 50 ensimmäistä mahtuu mukaan! Tällä hetkellä on 30 myyty jo. Lähde mukaan reissulle!


Porin Verkkopalloseura toivottaa ihanaa loppuvuotta kaikille!

Kuvassa vasemmalla palkittu perhetennispelaaja Suviella Kärkkäinen ja oikealla palkittu junioripelaaja Frida Löfgren.

Kuvassa on palkittu aikuispelaaja Robert Kiuru.