Isomäen ulkokentät avataan osittain.

Plexikentät ovat nyt auki ja vuorot varattavissa.

Isomäen ulkotenniskentistä plexikentät avataan käyttöön. Massakenttien kunnostus on aloitettu, niiden avaamisesta tiedotetaan erikseen.


Kevät etenee kovaa vauhtia, mikä tarkoittaa myös ulkokenttien aukeamista pikku hiljaa. Kenttiä on nyt reilun viikon verran laitettu pelikuntoon ja plexikentät ovat nyt kunnossa.

Uutena asiana ulkokentille tulee alkavalle kesälle uusi varausjärjestelmä, johon pääsy löytyy edelleen Porin Verkkopalloseuran nettisivuilta (www.pvs.fi) tai suoraan osoitteesta kauppa.pvs.fi.

Varatut vuorot maksetaan nyt varattaessa verkkomaksulla. Vuorojen varaaminen edellyttää rekistesteröitymistä järjestelmään ja tämän jälkeen kirjautumalla omilla tunnuksilla pääset varaamaan kenttiä. Sivun ylälaidasta keltaiselta palkilta löydät varattavat kentät, josta löytyy nyt siis vain plexikentät.

Seuran jäsenille on etuna alkavalle kaudelle 2€ halvempi tuntihinta massa -ja plexikentille. Jäseneksi voit ilmoittautua milloin vain (linkki alla).

Jäsenet rekisteröityvät järjestelmään sähköpostilla, joka on seuran tiedoissa ja silloin järjestelmään aukeaa välilehdelle "jäsenet" kalenterinäkymä, jonka kautta seuran jäsen varaa vuoronsa jäsenhinnalla.

Varaukset astuvat voimaan vasta maksun jälkeen ja varatut vuorosi löydät järjestelmässä klikkaamalla nimeäsi ja sen alta "omat tiedot".

Huom! Kaikki varaukset ovat sitovia, vuoron voi peruuttaa veloituksetta 4 tuntia ennen vuoroa, toistaiseksi ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen: info@pvs.fi (saldopalvelu ei ole vielä käytössä).

Sähköpostiin tulee mainita peruutettava vuoro, varaaja ja laitetaanko uusi vuoro toiseen ajankohtaan vai otatko lahjakortin, jolla saat varattua seuraavan vuoron. Ilmoitamme heti kun saldopalvelu saadaan käyttöön.

Rekisteröitymään järjestelmään pääset alla olevasta linkistä. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostillasi ja luomallasi salasanalla pääset aina kirjautumaan sisään ja varaamaan vuorosi.