Isomäen ulkokentät avataan osittain.

Isomäen ulkotenniskentistä plexikentät avataan käyttöön. Massakenttien kunnostus on aloitettu, niiden avaamisesta tiedotetaan erikseen.

Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille tänään. Erityiskiitokset Johan Skogman, kun tulit kouluttamaan massakenttien teossa ja kunnostamisessa sekä autoit talkoissa meitä.

Kevät etenee kovaa vauhtia, mikä tarkoittaa myös ulkokenttien aukeamista pikku hiljaa.

Varatut vuorot maksetaan varattaessa verkkomaksulla. Vuorojen varaaminen edellyttää rekistesteröitymistä järjestelmään ja tämän jälkeen kirjautumalla omilla tunnuksilla pääset varaamaan kenttiä. Sivun ylälaidasta keltaiselta palkilta löydät varattavat kentät, josta löytyy nyt siis vain plexikentät.

Jäseneksi voit ilmoittautua milloin vain (linkki alla).

Jäsenet rekisteröityvät järjestelmään sähköpostilla, joka on seuran tiedoissa ja silloin järjestelmään aukeaa välilehdelle "jäsenet" kalenterinäkymä, jonka kautta seuran jäsen varaa vuoronsa jäsenhinnalla massakentille.

Varaukset astuvat voimaan vasta maksun jälkeen ja varatut vuorosi löydät järjestelmässä klikkaamalla nimeäsi ja sen alta "omat tiedot".

Rekisteröitymään järjestelmään pääset alla olevasta linkistä. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostillasi ja luomallasi salasanalla pääset aina kirjautumaan sisään ja varaamaan vuorosi.